Ihastuttava pitkähihainen collegepaita, puuvilla-elastaani neuloksesta. Kääntyvä kaulus, jonka sisäpuoli raitaneulosta. Tasku toisessa sivusaumassa. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Valmiin tuotteen mitat. RY= rinnan ympärys, RY= Resorin ympärys , KT=keski takapit. 86/92:RY64, RY58, KT42...

45,00 €

Ihastuttava pitkähihainen collegepaita, puuvilla-elastaani neuloksesta. Kääntyvä kaulus, jonka sisäpuoli raitaneulosta. Tasku toisessa sivusaumassa. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

45,00 €

Raikas ja tyylikäs perus t-paita tytöille ja pojille. Leikkiin kuin leikkiin. Kapeahko, ajaton malli, joka kulkee lapselta toiselle. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

25,00 €

Ihana korkeakauluksinen collegetakki tytöille ja pojille. Kesällä ulkokäyttöön, talvella sisälle. Upea palikka kuosi. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

49,00 €

Tämä mekko saa tytöt pyörimään! Sopii mihin menoon vaan, niin päiväkotiin kuin juhliinkin! Ihana Höön oma ametistikuosi. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

39,00 €

Laadukas paita, pitkähihainen trikoopaita tomerille tytöille ja ponteville pojille. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

33,00 €

Laadukasta työtä, pitkähihainen trikoopaita tomerille tytöille ja ponteville pojille. Toinen hiha palloilla, toinen ilman! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.  Huom Tämä erä saattaa haalistua pesussa hieman. Pese tuote nurinpäin käännettynä, ei rumpukuivausta!

33,00 €

Laadukas paita, pitkähihainen trikoopaita tomerille tytöille ja ponteville pojille. Toinen hiha palloilla, toinen ilman! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.  Huom Tämä erä saattaa haalistua pesussa hieman. Pese tuote nurinpäin käännettynä, ei rumpukuivausta!

33,00 €

Laadukasta työtä, pitkähihainen trikoopaita tomerille tytöille ja ponteville pojille. Toinen hiha palloilla, toinen ilman! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

33,00 €

Tämä mekko on Höö-malliston iki-suosikki ja takuuvarma valinta, erityisesti niihin tilanteisiin, kun vieraita tätejä pitää hurmata parilla piruetilla! Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

45,00 €

Tämä mekko pitkillä hihoilla on Höö-malliston iki-suosikki ja takuuvarma valinta, erityisesti niihin tilanteisiin, kun vieraita tätejä pitää hurmata parilla piruetilla! Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

45,00 €

Palkkiraitaa peruspaitaan tuplahihojen muodossa. Takuuvarma mustavalkoinen valinta Höön tyyliin. Punaiset pöksyt, sininen huppari? Tämä paita on kaikkien kaveri! Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 €