Ihastuttava pitkähihainen collegepaita, puuvilla-elastaani neuloksesta. Kääntyvä kaulus, jonka sisäpuoli raitaneulosta. Tasku toisessa sivusaumassa. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

45,00 €

Ihastuttava pitkähihainen collegepaita, puuvilla-elastaani neuloksesta. Kääntyvä kaulus, jonka sisäpuoli AMETISTI-kuvioneulosta. Tasku toisessa sivusaumassa. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

45,00 € 27,00 €

Raikas ja tyylikäs perus t-paita tytöille ja pojille. Leikkiin kuin leikkiin. Kapeahko, ajaton malli, joka kulkee lapselta toiselle. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

25,00 € 12,00 €

Raikas ja tyylikäs perus t-paita tytöille ja pojille. Leikkiin kuin leikkiin. Kapeahko, ajaton malli, joka kulkee lapselta toiselle. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

25,00 € 12,00 €

Ihana korkeakauluksinen collegetakki tytöille ja pojille. Kesällä ulkokäyttöön, talvella sisälle. Pirteän punaiset yksityiskohdat. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

45,00 €

Ihana korkeakauluksinen collegetakki tytöille ja pojille. Kesällä ulkokäyttöön, talvella sisälle. Upea palikka kuosi. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

49,00 €

Tämä mekko saa tytöt pyörimään! Sopii mihin menoon vaan, niin päiväkotiin kuin juhliinkin! Ihana Höön oma ametistikuosi. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

39,00 € 20,00 €

Palkkiraitaa peruspaitaan tuplahihojen muodossa. Takuuvarma mustavalkoinen valinta Höön tyyliin. Punaiset pöksyt, sininen huppari? Tämä paita on kaikkien kaveri! Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 €

Hihaton mekko tyttösille. Grafiitin harmaa meleerattu college, hauskat päällitaskut mustasta farkusta ja punaiset kanttaukset. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

39,00 €

Kaunis ja pirteä mekko tyttösille. Edessä punainen tasku, johon mahtuu vaikka kuinka monta pientä, mutta tärkeää tavaraa! Polvipituus ja reilu mitoitus. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. PS. Äidille oma naisten osastolta!

39,00 € 25,00 €

Raikas ja tyylikäs perus t-paita tytöille ja pojille leikkiin kuin leikkiin. Kapeahko, ajaton malli, joka kulkee lapselta toiselle. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

25,00 €

Ihana mustavalkoinen, kellohelmainen pyörähdysmekko tytöille! Söpö rusetti toisella olalla. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

39,00 €