Ihastuttava pitkähihainen collegepaita, puuvilla-elastaani neuloksesta. Kääntyvä kaulus, jonka sisäpuoli raitaneulosta. Tasku toisessa sivusaumassa. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Valmiin tuotteen mitat. RY= rinnan ympärys, RY= Resorin ympärys , KT=keski takapit. 86/92:RY64, RY58, KT42...

45,00 €

Ihastuttava pitkähihainen collegepaita, puuvilla-elastaani neuloksesta. Kääntyvä kaulus, jonka sisäpuoli raitaneulosta. Tasku toisessa sivusaumassa. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

45,00 €

Raikas ja tyylikäs perus t-paita tytöille ja pojille. Leikkiin kuin leikkiin. Kapeahko, ajaton malli, joka kulkee lapselta toiselle. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

25,00 €

Ihana korkeakauluksinen collegetakki tytöille ja pojille. Kesällä ulkokäyttöön, talvella sisälle. Upea palikka kuosi. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

49,00 €

Laadukasta työtä, pitkähihainen trikoopaita tomerille tytöille ja ponteville pojille. Toinen hiha palloilla, toinen ilman! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

33,00 €

Tämä mekko pitkillä hihoilla on Höö-malliston iki-suosikki ja takuuvarma valinta, erityisesti niihin tilanteisiin, kun vieraita tätejä pitää hurmata parilla piruetilla! Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

45,00 €

Palkkiraitaa peruspaitaan tuplahihojen muodossa. Takuuvarma mustavalkoinen valinta Höön tyyliin. Punaiset pöksyt, sininen huppari? Tämä paita on kaikkien kaveri! Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 €

Tyylikäs ja veikeä mekko ihanille tytöille. Tässä mekossa on kiva leikkiä niin päiväkodissa, kuin juhlia syksyn juhlia. Polvipituus ja reilu mitoitus. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. PS. Äidille oma naisten osastolta!

45,00 €

Hihaton mekko tyttösille. Grafiitin harmaa meleerattu college, hauskat päällitaskut mustasta farkusta ja punaiset kanttaukset. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

39,00 €

Kaunis ja pirteä mekko tyttösille. Edessä punainen tasku, johon mahtuu vaikka kuinka monta pientä, mutta tärkeää tavaraa! Polvipituus ja reilu mitoitus. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. PS. Äidille oma naisten osastolta!

39,00 €

Raikas ja tyylikäs perus t-paita tytöille ja pojille leikkiin kuin leikkiin. Kapeahko, ajaton malli, joka kulkee lapselta toiselle. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

25,00 €

Laadukas pitkähihainen paita tytöille ja pojille. Erittäin monikäyttöinen ja ajaton malli kulkee lapselta toiselle. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €