Hauska ja ihastuttava Dino-tuubihuivi on varma suosikki! Sisäosa raidallinen! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

19,00 €

Ootkos nähnyt tään - Dino-pipon hupsun ja lystikkään? Suomut pystyyn ja uusia seikkailuja kohti! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Koot: XS / 0-1 vuotiaalle / pään ympärys 40-46cm S / 1-2 vuotiaalle / pään ympärys 48-52cm M / 3-7 vuotiaalle / pään ympärys 54-58cm L / 7-vuotiaalle - aikuiselle / pään ympärys 56-60cm

19,00 €

Tyylikkäät, mutta hauskat pallosukat lapsille ja aikuisille. Mustalla pohjalla harmaat pallot. Valmistettu Virossa vastuullisella tehtaalla.

6,90 € 4,90 €

Pehmeästä ja joustavasta luomupuuvilla-elastaanitrikoosta valmistettu pipo korkealla, pehmeällä resorilla. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Koot: XS / 0-1 vuotiaalle / pään ympärys 40-46cm: S / 1-2 vuotiaalle / pään ympärys 48-52cm: M / 3-7 vuotiaalle / pään ympärys 54-58cm: L / 7-vuotiaalle - aikuiselle / pään ympärys...

19,00 €

Raidoille tuli hikka ja se on näiden sukkahousujen kikka! Epäsymmetrisesti raidoitetut, musta-valkoiset sukkahousut. Reilun mittainen yläosa yltää hyvin vatsan päälle, ei lantiomalli! Napakka, mutta hyvin joustava materiaali. Valmistettu Virossa vastuullisella tehtaalla.

12,90 € 9,90 €

Söpöt nilkkasukat lapsille ja aikuisille. Pakkauksessa kaksi raidallista ja kaksi pallollista sukkaa. Musta / valkoinen / punainen. Toiseen jalkaan raidat ja toiseen pallot tai perinteiseen malliin samanlaiset kumpaakin jalkaan. Valmistetaan Virossa vastuullisella tehtaalla.

12,90 €

Ootkos nähnyt tään - Pupu-pipon vekkulin, tyylikkään? Onko tänään korvat solmussa vai ei? Tämä on takuuvarma leikkipuistojen katseidenkääntäjä! Toimii niin aikuisilla kuin lapsillakin! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Koot: XS / 0-1 vuotiaalle / pään ympärys 40-46cm S / 1-2 vuotiaalle / pään ympärys 48-52cm M / 3-7...

19,00 €

Veikeät leggingsit - toisessa jalassa palloja, toisessa raitaa. Sama malli äidille ja tyttärelle! Valmistettu Virossa vastuullisella tehtaalla.

12,90 € 9,90 €

Maailman ihanimmat sukkikset! Mustaa ja valkoista, raitaa ja palloa. Ja pepun päällä suloinen sydän. Reilun mittaiset, ylettyvät hyvin masun ylitse. Valmistettu Virossa vastuullisella tehtaalla.

12,90 €

Musta-valkoiset nilkkasukat Tomera Tipu -kuvioilla. Valmistettu Virossa vastuullisella tehtaalla.

6,90 € 3,00 €

Tomeria Tipuja on kokonainen parvi! Reilun mittainen yläosa yltää hyvin vatsan päälle! Pepun päällä keikistelee Tipu kolmessa pienimmässä koossa, kaksi isointa kokoa ilman Tipua. Valmistettu Virossa vastuullisella tehtaalla.

12,90 € 10,00 €

Kaikille pikkutontuille ja hieman isommillekin todella hieno tonttupipo SYDÄN-kuosilla! Kaikista suloisimmalle tontulle! Miellyttävän pehmeä puuvillatrikoon ja resorin yhdistelmä sopii monen kokoiseen päähän. Tämä on myös hiljainen vaihtoehto, ei kulkusta! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

19,00 €