Mustat collegehousut mustin farkkupaikoin tytöille ja pojille. Hauskat taskupaikat yksi edessä ja toinen takana. Ne pehmenevät mukavasti pesuissa. Reilun mittaiset resorit lisäävät käyttöikää. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

37,00 €

Hauskat pussihousut tytöille ja pojille palkkiraidalla. Monikäyttöiset housut leikkeihin ja harrastuksiin. Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 €

Hauskat ja suloiset pussihousut pienimmille! Ihastuttava sydänkuosi! Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista, eurooppalaisista materiaaleista. 

33,00 €

Hauskat pussihousut tytöille ja pojille Höön omasta tähti-kuosista. Laajan kuosin ansiosta, jokainen housu on uniikki. Monikäyttöiset leikkeihin ja harrastuksiin. Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 €

Upealla palikka-kuosilla! Collegehousut mustin farkkupaikoin tytöille ja pojille. Polvi- ja peppupaikat kestävät leikeissä ja pehmenevät mukavasti pesuissa. Reilun mittaiset resorit lisäävät käyttöikää. Kolme isointa kokoa ilman peppupaikkaa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

37,00 €

Mustat collegehousut mustin farkkupaikoin tytöille ja pojille. Polvi- ja peppupaikat kestävät leikeissä ja pehmenevät mukavasti pesuissa. Reilun mittaiset resorit lisäävät käyttöikää. Kolme isointa kokoa ilman peppupaikkaa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

35,00 €

Kapeahkot trikoopöksyt punavalkoisesta pallokuosista. Toimivat tarhassa ja kelpaavat kouluun! Reilut resorit kasvattavat tuotteen käyttöikää. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €

Kapeahkot trikoopöksyt tytölle tai pojalle, leikkiin kuin leikkiin. Kuosina mustavalkoinen palkkiraita. Reilut resorit kasvattavat tuotteen käyttöikää. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €

Kapeahkot trikoopöksyt tytölle tai pojalle, leikkiin kuin leikkiin. Kiva tähtikuosi, johon voit yhdistää ihan minkä yläosan vaan! Kaikki käy! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €

Mahtava idea - leggingsit ja hame samassa paketissa! Nyt kelpaa leikkiä! Sopivat pitkään reilun mittaisten resorien ansiosta. Ihanan pehmeää puuvillaa. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

33,00 €

Mahtava idea - leggingsit ja hame samassa paketissa! Nyt kelpaa leikkiä! Sopivat pitkään reilun mittaisten resorien ansiosta. Ihanan pehmeää puuvilla-elastania Höön omalla Tähti-kuosilla. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

33,00 €

Mahtava idea - leggingsit ja hame samassa paketissa! Nyt kelpaa leikkiä! Sopivat pitkään reilun mittaisten resorien ansiosta. Ihanan pehmeää puuvillaa. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

33,00 €