-20%

Mustat collegehousut mustin farkkupaikoin tytöille ja pojille. Hauskat taskupaikat yksi edessä ja toinen takana. Ne pehmenevät mukavasti pesuissa. Reilun mittaiset resorit lisäävät käyttöikää. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

37,00 € 29,60 €

Hauskat pussihousut tytöille ja pojille palkkiraidalla. Monikäyttöiset housut leikkeihin ja harrastuksiin. Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 €

Hauskat ja suloiset pussihousut pienimmille! Ihastuttava sydänkuosi! Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista, eurooppalaisista materiaaleista. 

33,00 €

Hauskat pussihousut tytöille ja pojille Höön omasta tähti-kuosista. Laajan kuosin ansiosta, jokainen housu on uniikki. Monikäyttöiset leikkeihin ja harrastuksiin. Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 € 18,00 €
-20%

Harmaat collegehousut mustin farkkupaikoin tytöille ja pojille. Polvi- ja peppupaikat kestävät leikeissä ja pehmenevät mukavasti pesuissa. Reilun mittaiset resorit lisäävät käyttöikää. Kaksi isointa kokoa ilman peppupaikkaa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

35,00 € 28,00 €

Upealla palikka-kuosilla! Collegehousut mustin farkkupaikoin tytöille ja pojille. Polvi- ja peppupaikat kestävät leikeissä ja pehmenevät mukavasti pesuissa. Reilun mittaiset resorit lisäävät käyttöikää. Kolme isointa kokoa ilman peppupaikkaa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

37,00 €

Mustat collegehousut mustin farkkupaikoin tytöille ja pojille. Polvi- ja peppupaikat kestävät leikeissä ja pehmenevät mukavasti pesuissa. Reilun mittaiset resorit lisäävät käyttöikää. Kolme isointa kokoa ilman peppupaikkaa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

35,00 €

Mun paras kesäkaveri on MY. Se on rento ja vähän hupsu ja sen kanssa on mukava olla. Se on silleen vähän erilainen kun kaikki muut, ja ehkä just siks mä tykkään siitä niin paljon. MY on kotoisin Suomesta ja se on laadukas ja turvallinen tyyppi.

39,00 € 19,00 €

Kapeahkot trikoopöksyt tytölle tai pojalle, leikkiin kuin leikkiin. Kuosina mustavalkoinen palkkiraita. Reilut resorit kasvattavat tuotteen käyttöikää. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €

Kapeahkot trikoopöksyt tytölle tai pojalle, leikkiin kuin leikkiin. Kiva tähtikuosi, johon voit yhdistää ihan minkä yläosan vaan! Kaikki käy! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 € 15,00 €

Mahtava idea - leggingsit ja hame samassa paketissa! Nyt kelpaa leikkiä! Sopivat pitkään reilun mittaisten resorien ansiosta. Ihanan pehmeää puuvillaa. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

33,00 €

Mahtava idea - leggingsit ja hame samassa paketissa! Nyt kelpaa leikkiä! Sopivat pitkään reilun mittaisten resorien ansiosta. Ihanan pehmeää puuvilla-elastania Höön omalla Tähti-kuosilla. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

33,00 € 19,00 €