Ihastuttava pitkähihainen collegepaita, puuvilla-elastaani neuloksesta. Kääntyvä kaulus, jonka sisäpuoli raitaneulosta. Tasku toisessa sivusaumassa. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

45,00 €

Ihastuttava pitkähihainen collegepaita, puuvilla-elastaani neuloksesta. Kääntyvä kaulus, jonka sisäpuoli AMETISTI-kuvioneulosta. Tasku toisessa sivusaumassa. Reilut resorit lisäävät käyttöikää. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

45,00 € 27,00 €

Hauska ja ihastuttava Dino-tuubihuivi on varma suosikki! Sisäosa raidallinen! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

19,00 €

Ootkos nähnyt tään - Dino-pipon hupsun ja lystikkään? Suomut pystyyn ja uusia seikkailuja kohti! Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Koot: XS / 0-1 vuotiaalle / pään ympärys 40-46cm S / 1-2 vuotiaalle / pään ympärys 48-52cm M / 3-7 vuotiaalle / pään ympärys 54-58cm L / 7-vuotiaalle - aikuiselle / pään ympärys 56-60cm

19,00 €

Tyylikkäät, mutta hauskat pallosukat lapsille ja aikuisille. Mustalla pohjalla harmaat pallot. Valmistettu Virossa vastuullisella tehtaalla.

6,90 € 4,90 €
-20%

Mustat collegehousut mustin farkkupaikoin tytöille ja pojille. Hauskat taskupaikat yksi edessä ja toinen takana. Ne pehmenevät mukavasti pesuissa. Reilun mittaiset resorit lisäävät käyttöikää. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

37,00 € 29,60 €

Pehmeästä ja joustavasta luomupuuvilla-elastaanitrikoosta valmistettu pipo korkealla, pehmeällä resorilla. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. Koot: XS / 0-1 vuotiaalle / pään ympärys 40-46cm: S / 1-2 vuotiaalle / pään ympärys 48-52cm: M / 3-7 vuotiaalle / pään ympärys 54-58cm: L / 7-vuotiaalle - aikuiselle / pään ympärys...

19,00 €

Hauskat pussihousut tytöille ja pojille palkkiraidalla. Monikäyttöiset housut leikkeihin ja harrastuksiin. Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 €

Hauskat ja suloiset pussihousut pienimmille! Ihastuttava sydänkuosi! Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista, eurooppalaisista materiaaleista. 

33,00 €

Hauskat pussihousut tytöille ja pojille Höön omasta tähti-kuosista. Laajan kuosin ansiosta, jokainen housu on uniikki. Monikäyttöiset leikkeihin ja harrastuksiin. Sopivat pitkään reilun mittaisten resoriensa ansiosta. Ommeltu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

33,00 € 18,00 €

Ilahduta kaveriasi Höön lahjakortilla! Lahjakortti on voimassa puoli vuotta ja voit itse valita lahjakortin euromäärän. Toimitamme sen sähköpostiisi tai postitse, kerro tilauksen yhteydessä!

10,00 €

Raidoille tuli hikka ja se on näiden sukkahousujen kikka! Epäsymmetrisesti raidoitetut, musta-valkoiset sukkahousut. Reilun mittainen yläosa yltää hyvin vatsan päälle, ei lantiomalli! Napakka, mutta hyvin joustava materiaali. Valmistettu Virossa vastuullisella tehtaalla.

12,90 € 9,90 €