-25%

Kaksivärinen body keltaisella raidalla. Toisella olalla halkio, nepparikiinnitys haarassa. Pitkähkö ja pepusta hyvin istuva malli ja kunnon vaippavara. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 € 21,75 €

Kaksivärinen vauvan body tyylikkään mustavalko-raidallisena. Toisella olalla halkio, nepparikiinnitys haarassa. Pitkähkö, pepusta hyvin istuva malli ja kunnon vaippavara. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €

Kaksivärinen body hauskalla örkkikuosilla. Toisella olalla halkio, nepparikiinnitys haarassa. Pitkähkö ja pepusta hyvin istuva malli ja kunnon vaippavara. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €

Kaksivärinen body hauskalla vinoraidalla. Toisella olalla halkio, nepparikiinnitys haarassa. Pitkähkö ja pepusta hyvin istuva malli ja kunnon vaippavara. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €

Kaksivärinen body hauskalla sydän-kuosilla. Toisella olalla halkio, nepparikiinnitys haarassa. Pitkähkö ja pepusta hyvin istuva malli ja kunnon vaippavara. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €

Body tähtikuviolla. Tähtikuvion raportti on niin iso, että jokainen tuote on uniikin näköinen. Toisella olalla halkio, nepparikiinnitys haarassa. Pitkähkö ja pepusta hyvin istuva malli ja kunnon vaippavara. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista. 

29,00 €