Mukavat ja söpöt potkuhousut perheen pienimmälle, leveällä vyötäröresorilla ja ihanan graafisella ametistikuosilla. Kahdessa pienimmässä koossa jalkaterät, kahdessa isommassa resorit lahkeissa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

29,00 €
-25%

Mukavat ja söpöt potkuhousut perheen pienimmälle, leveällä vyötäröresorilla ja kivalla raitakuosilla. Kahdessa pienimmässä koossa jalkaterät, kahdessa isommassa resorit lahkeissa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

29,00 € 21,75 €

Mukavat ja söpöt potkuhousut perheen pienimmälle, leveällä vyötäröresorilla ja tyylikkään mustavalkoisella raitakuosilla. Kahdessa pienimmässä koossa jalkaterät, kahdessa isommassa resorit lahkeissa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

29,00 €

Mukavat ja söpöt potkuhousut perheen pienimmälle, leveällä vyötäröresorilla ja kivalla raitakuosilla. Kahdessa pienimmässä koossa jalkaterät, kahdessa isommassa resorit lahkeissa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

29,00 €

Mukavat ja söpöt potkuhousut perheen pienimmälle, leveällä vyötäröresorilla ja pirteän punavalkoisella pallokuosilla. Kahdessa pienimmässä koossa jalkaterät, kahdessa isommassa resorit lahkeissa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

29,00 €

Mukavat ja söpöt potkuhousut perheen pienimmälle, leveällä vyötäröresorilla ja hurmaavalla örkkikuosilla. Kahdessa pienimmässä koossa jalkaterät, kahdessa isommassa resorit lahkeissa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

29,00 €

Mukavat ja söpöt potkuhousut perheen pienimmälle leveällä vyötäröresorilla ja tähtikuviolla. Kuosin raportti on niin iso, että jokainen tuote on uniikin näköinen. Kahdessa pienimmässä koossa jalkaterät, kahdessa isoimmassa resorit lahkeissa. Valmistettu Suomessa laadukkaista ja turvallisista materiaaleista.

29,00 €