Tilaus- ja toimitusohjeet

Verkkokaupastamme tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun palveluntarjoaja lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Hinnat löytyvät tuotteiden yhteydestä. EU:n alueella toimitettavien tuotteiden hinnat ja kuljetukset sisältävät Suomen lainsäädännnön mukaisen arvonlisäveron. Hintaan lisätään toimituskulut (ks. alla). Toimituskulujen summa näkyy myös ostoskorissa ennen tilauksen suorittamista sekä tilausvahvistuksessa. Maksu koskee yksittäistä tilausta ellei toisin mainita. 

Maksutavat

Voitte maksaa ostoksenne joko verkkopankissa, luottokortilla tai Everyday-laskulla. Yritysasikkaat voivat ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse (office@5krs.fi) ja sopia laskutuksesta.

Toimituskulut

Tilaukseesi lisätään aina toimituskulut. Pakettisi koosta tai tuotteiden lukumäärästä riippuen, toimituskulutovat alkaen 3,90€. Mikäli tilaat tuotteita yli 100€:n arvosta, lähetämme pakettisi veloituksetta. Myös siinä tapauksessa, että pystyt noutamaan tilauksesi itse myymälästämme Lahdesta (osoitteesta Rautatienkatu 3), ei toimituskuluja veloiteta. 

Toimitus

Toimitamme tilauksesi mahdollisimman pian, yleensä 3-5 arkipäivän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta varastoltamme. Huomioithan, että postin toimitusajat vaihtelevat. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta, otamme sinuun välittömästi yhteyttä.