Tilaus- ja toimitusohjeet

Verkkokaupastamme tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun palveluntarjoaja lähettää asiakkaalle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta. Hinnat löytyvät tuotteiden yhteydestä. EU:n alueella toimitettavien tuotteiden hinnat ja kuljetukset sisältävät Suomen lainsäädännnön mukaisen arvonlisäveron. Hintaan lisätään toimituskulut (ks. alla). Toimituskulujen summa näkyy myös ostoskorissa ennen tilauksen suorittamista sekä tilausvahvistuksessa. Maksu koskee yksittäistä tilausta ellei toisin mainita. 

Oikea koko?

Mietityttääkö oikea koko? Otathan meihin yhteyttä, jos harkitset kahden koon välillä. Autamme mielellämme!

Maksutavat

Voitte maksaa ostoksenne joko verkkopankissa, luottokortilla tai Everyday-laskulla. Yritysasikkaat voivat ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse (office@5krs.fi) ja sopia laskutuksesta.

Toimituskulut

Tilaukseesi lisätään aina toimituskulut. Pakettisi koosta tai tuotteiden lukumäärästä riippuen, toimituskulut ovat alkaen 4,90€. Mikäli tilaat tuotteita yli 200€:n arvosta, lähetämme pakettisi veloituksetta. Siinä tapauksessa, että pystyt noutamaan tilauksesi itse myymälästämme Lahdesta (osoitteesta Rautatienkatu 3), ei toimituskuluja veloiteta. 

Toimitus

Toimitamme tilauksesi mahdollisimman pian, yleensä 3-5 arkipäivän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta varastoltamme. Huomioithan, että postin toimitusajat vaihtelevat. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta, otamme sinuun välittömästi yhteyttä.