Yrityksemme

Höö-mallisto tunnetaan hiljaisenkauniista ja vekkuleista tuotteistaan. Rakkautemme raikkaisiin väreihin, raitaan, graafisiin kuoseihin, oivalluksiin ja mukavuuteen näkyy jokaisessa huolella suunnitellussa ja tehdyssä tuotteessamme. Lasten mallistossa on otettu huomioon mini-ihmistemme taipumus hujahtaa pituutta hulvattomalla vauhdilla. Pitkät resorit ja tuotteidemme mallit takaavat pitkän käyttöiän yhdessä laadukkaiden materiaalien kanssa.

Ja mikä parasta? Kun kysyt, kuka tuotteemme ompelee, voimme vastata sinulle: ”Marja, Anu, Ulla ja Susanna sekä heidän apulaisensa”. Tuotantomme on välittävää ja avointa. Kaikki ommellut tuotteet on tehty Suomessa ja villisti laukkaavat sukat, sukkahousut ja leggarit Tallinnassa.

Materiaalitkin kudotaan suurimmaksi osaksi kotimaassa. Pari hyväksi havaittua laatuamme tulee muualta Euroopasta ja ne ovat ekopuuvillaa.

Ai keitä me sitten olemme?

Höömäinen maailma alkoi syntyä vuonna 2006 Sariannan kynästä. Oman esikoisen möyriessä vielä masussa, hän piirsi pienen musta-valkoisen malliston vastapainoksi kaupoissa tulvivalle vaaleansiniselle ja -punaiselle. Niin siinä sitten kävi, että pesunkestävästä naisten mallistojen suunnittelijasta sukeutui lastenvaatesuunnittelija, joka ammentaa inspiraationsa nyttemmin kahden minimuotoilijansa mahtavista tarinoista…niitä naisten vaatteita unohtamatta.

Riikka astui ensimmäisen kerran Höön maailmaan äitinä. Tutustui ja ihastui. Tuotteiden laatu ja graafisuus sulattivat sydämen mennen tullen. Yritysasiakkaille suunnittelu yhdisti Riikan sekä Sariannan tiet ja lopulta Höö sai riveihinsä myös markkinoinnin ja myynnin rautaisesti osaavan ladyn.

Tätä parivaljakkoa yhdistää myös kyyneleisiin taipuvainen nauru, joka kajahtelee Höön toimistolla usein ja hervottomana.

Riikan ja Sariannan lisäksi taustajoukkoinamme häärii osaavia apukäsiä, jotka auttavat sinua niin nettikaupassamme kuin pienessä Höö –puodissamme, Lahden Rautatienkatu kolmosessa.

Meidän ilomme on palvella sinua niin hyvin, että hymy näkyy kantapäissä asti!